over peas

 

 

 Wij zijn Els en Davy. Ondertussen al meer dan 12 jaar een koppel en samen een hecht team. Onze meest bijzondere verwezenlijking; zonder twijfel onze zoon Aleksander.

Els was voorheen werkzaam als communicatiemanager. Davy heeft in het verleden zijn sporen verdiend als salesmanager. Onze kracht ligt in het bundelen van onze sterke punten. “We vullen elkaar mooi aan”, zegt Davy, “we hebben elk onze kwaliteiten en het fijne is dat deze complementair zijn”. Op deze manier vinden we ook een consensus in het samenwerken als koppel.

“Davy houdt zich voornamelijk bezig met de recepten van onze desserts en alles wat digitaal is”, aldus Els. “Ikzelf ben vooral bezig met social media, leveranciers en de operationele gang van zaken.”

We zijn zelf al een tijdje vegetariër, ook Aleksander eet geen vlees, noch vis. Al snel werd dat voor ons beiden bijna volledig plantaardig, omdat de voordelen hiervan zo overduidelijk zijn voor ons lichaam. Dat we hierdoor ook een gunstige impact hebben op het milieu én voor minder dierenleed zorgen, maakte de keuze des te makkelijker.

over peas

Wij zijn Els en Davy. Ondertussen al meer dan 12 jaar een koppel en samen een hecht team. Onze meest bijzondere verwezenlijking; zonder twijfel onze zoon Aleksander. Els was voorheen werkzaam als communicatiemanager. Davy heeft in het verleden zijn sporen verdiend als salesmanager. Onze kracht ligt in het bundelen van onze sterke punten. “We vullen elkaar mooi aan”, zegt Davy, “we hebben elk onze kwaliteiten en het fijne is dat deze complementair zijn”. Op deze manier vinden we ook een consensus in het samenwerken als koppel.

“Davy houdt zich voornamelijk bezig met de recepten van onze desserts en alles wat digitaal is”, aldus Els. “Ikzelf ben vooral bezig met social media, leveranciers en de operationele gang van zaken.” We zijn zelf al een tijdje vegetariër, ook Aleksander eet geen vlees, noch vis. Al snel werd dat voor ons beiden bijna volledig plantaardig, omdat de voordelen hiervan zo overduidelijk zijn voor ons lichaam. Dat we hierdoor ook een gunstige impact hebben op het milieu én voor minder dierenleed zorgen, maakte de keuze des te makkelijker.