fbpx

on a roll

De toekomst moet duurzamer, daarover is iedereen het eens. Hoewel een (meer) plantaardig voedingspatroon de laatste jaren sterk in de lift zit, associëren nog velen veganistische voeding automatisch met het opofferen van smaak en verwennerij. Met PEAS bewijzen we het tegendeel. Onze handgemaakte, smaakvolle en 100% plantaardige cinnamonrolls zijn toegankelijk en aantrekkelijk voor het brede publiek én ze openen de conversatie over plantaardige voeding.

En dat het gesmaakt wordt, is duidelijk. Tienduizenden fans en klanten, een sterke en nog steeds groeiende online community én al drie jaar op rij een BE Vegan Award.

 

Investeer mee!

   De afgelopen jaren groeide PEAS uit tot een sterke brand, en dit jaar willen wij PEAS nog sterker verankeren door het aantal fysieke winkels uit te breiden.
Deze investering willen we financieren met een crowdlendingcampagne.

Na 3 jaar in Hasselt  is de tijd rijp om PEAS als brand nog sterker te verankeren. Om het aantal fysieke verkooppunten in Vlaanderen uit te breiden, te beginnen met Antwerpen en Leuven zoekt PEAS groeifinanciering. 

Via WinWinner willen wij minimaal €100.000 en maximaal €250.000 ophalen om te investeren in:

  • de inrichting van de winkelpanden
  • de vernieuwing van de website
  • marketing & branding
  • de uitbreiding van het team

Als rasechte brandbuilders, houden we er van onze community te betrekken bij de groei van PEAS in Vlaanderen! Ben jij er eentje van?
Voor meer info, klik op de button hieronder!
Els en Davy

Minderbroederstraat 32,
3500 Hasselt

Di. – Za. 10u30-17u00
Koopzondag 10u30-17u00

Algemene Voorwaarden

Copyright PEAS 2020

Privacy Verklaring

Copyright PEAS 2020

Privacy Verklaring

Algemene Voorwaarden