fbpx

“Nu dat we opnieuw een soort van nieuw normaal binnengewandeld zijn, krijgen we ook steeds vaker de vraag of en wanneer onze andere winkels openen. De roep vanuit Antwerpen klinkt nog steeds erg hard en onze groeiplannen van voorheen zijn bij onze community blijven hangen.”

PEAS in en na het corona tijdperk.

Een opening van PEAS in Hasselt zoals voorheen, is weer een feit. De laatste weken hebben we enkel met een soort van take-away formule gewerkt, waarbij vooraf ONLINE bestellen en betalen de enige weg naar een stukje ‘PEAS of heaven’ was. Vanaf nu heropenen we onze winkel en bieden we ook opnieuw een aanbod van cinnamonrolls in de winkel aan. Mét de nodige maatregelen én richtlijnen duidelijk aangeduid.

Aanvankelijk zal dat aanbod eerder beperkt zijn en volgens een soort van op-is-op formule waarbij we vooraf ONLINE bestellen nog steeds sterk aanmoedigen.

Nu dat we weer een soort van nieuw normaal binnengewandeld zijn, krijgen we ook steeds vaker de vraag of en wanneer onze andere winkels openen. De roep vanuit Antwerpen klinkt nog steeds erg hard en onze groeiplannen van voorheen zijn bij onze community blijven hangen. 
Helaas is niks meer zoals het was.
Behalve … onze ambitie :-).

De realiteit die zich vandaag aandient, omwille van de pandemie, heeft ook impact op onze groeiplannen en realisaties op korte termijn. We hebben veel tijd en ruimte gehad de afgelopen maanden om die plannen te analyseren, onze opties in kaart te brengen en de risico’s in te schatten. We zijn heel blij dat we als kleine zaak met grootse plannen deze crisis nu overleven. We hebben hier wat offers voor gebracht en dat heeft ons zeker ook pijn gedaan. 2020 zal geen makkelijk jaar worden.

Maar we zijn erg hoopvol en de tijd die we kregen, hebben we zinvol gebruikt om innovatief en met veerkracht naar de toekomst te kijken.

Wat willen we, als mens en als ondernemer bereiken? In welke richting willen we PEAS sturen en hóe willen we dat doen?

Omdat ook dit najaar en de winter een spannende tijd wordt, waarbij het moeilijk in te schatten is óf en met welke impact we deze rollercoaster opnieuw moeten rijden, hebben we besloten om de opening van een volgende winkel uit te stellen naar 2021. Op die manier spreiden we eventuele risico’s en kunnen we sneller en beter inspelen op onverwachte situaties.

Maar er staat geen rem op onze ambitie, wel integendeel. We hebben de afgelopen weken niet onbenut gelaten en heel erg veel daadkracht getoond.

We hebben de winkel verder aangekleed, de website vernieuwd, de look & feel op punt gezet, de automatisatie van online bestellingen verbeterd en onze online marketing nieuw leven ingeblazen.

De winkel in Hasselt bestaat in juni 2 jaar, en ook dat laten we niet zomaar passeren. We hebben een leuke traktatie gepland en belonen al onze klanten voor zoveel enthousiasme en steun. De afgelopen 2 jaar waren een ongelooflijk avontuur en de steun van iedereen dichtbij of veraf heeft ons enorm veel deugd gedaan. Dat verdient een extraatje!

Als kers op de taart, plannen we deze zomer ook enkele afhaaldagen in Antwerpen. We hadden gehoopt inmiddels de deuren van een winkel in Antwerpen te kunnen openen, maar dat plan gaat nu even niet door. Toch voelen en horen we de roep vanuit de Koekenstad heel hard en hebben we besloten dit warm te houden. Concreet betekent dit dat PEAS in juli en misschien zelfs in augustus POPT in Antwerpen. De exacte data en de praktische info werken we nu uit, we communiceren hier binnenkort over.

Kortom, heel veel goesting, veel creativiteit en een doos vol plannen. We pakken ze één voor één, rustig en wel doordacht uit en we hopen dat deze periode veel mensen sterker en bewuster heeft gemaakt. Persoonlijk maar ook als collectief. Stilstaan is niet achteruitgaan, stilstaan is vaker nog vooruitgaan.

Of anders gezegd, vertragen doet soms versnellen. Daar was deze bijzondere tijd het beste bewijs voor. 

See you soon x

kom langs!

of pre-order online

Je kan langskomen in de winkel in Hasselt of je kan nu online je pre-order plaatsen. Zo ben je nooit teleurgesteld en altijd zeker van je favoriete dessert.

Adres
Minderbroederstraat 32,
3500 Hasselt

Openingsuren
Di. - Za. 10u30-17u00
Koopzondag 10u30-17u00

Algemene Voorwaarden

Copyright PEAS 2020

Privacy Verklaring

Copyright PEAS 2020

Privacy Verklaring

Algemene Voorwaarden

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}